Älvsinformation: 2022-5-30
Vatten Temp : -°c
Flöde : -
Färg : -
KontaktFångstrapporteringFiskefondenKräftfisket i BureälvenOm fiskevårdsområdet
Uppdatering av hemsidan 12/7 -12
2012-07-12 17:15:41 johannes

Efter fråga om förtydligande information om vilka sjöar som ingår i Bureälvens nedre fiskevårdsområde har texten på startsidan nu uppdaterats. De sjöar som älven rinner igenom är alltså Mjövattsträsket, Hjoggböleträsket, Falmarksträsket, Bodaträsket och Bursjön. MEN observera att fiskekort gäller och krävs för fiske i alla vatten inom fiskevårdsområdets gränser.

Nya kartor, informationstavlor i byarna och informationsmaterial över fiskevårdsområdet kommer att tas fram, den mesta av informationen ska finnas tillgänglig både här på webben och i pappersform.

Till dess kan du hitta gränserna för Bureälvens nedre fiskevårdsområde och alla andra fiskevårdsområden via kartfunktionen på Skellefteå kommuns hemsida. Där finns även mycket annan information att ta del av, bland annat högupplösta flygfoton och fastighetsgränser, du kontrollerar vilken information som skall synas via menyn till vänster.

Klicka på följande länk för att komma till karttjänsten - Skellefteå kommun - Solen web

Har ni frågor eller önskemål på information ni vill hitta på vår hemsida är ni varmt välkomna att kontakta johannes@burealven.se