Älvsinformation: 2022-5-30
Vatten Temp : -°c
Flöde : -
Färg : -
StartFångstrapporteringFiskefondenKräftfisket i BureälvenOm fiskevårdsområdet

Kontakt


Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor om fiskevårdsområdets verksamhet, förslag eller synpunkter på saker du vill se att vi gör eller är intresserad av att hjälpa till i fiskevårdsarbetet.


Johannes Lindberg, ordförande
johannes@burealven.se
070-266 85 07 (skicka ett sms med din fråga så kan information bifogas)


Vi föredrar att frågor kommer via mail och sms så kan vi lättare ge fullständig information och sända er informationsmaterial.


Föreningens styrelse består av representanter för våra medlemsbyar, styrelsens sammansättning väljs på föreningens stämma. Vill du bli delaktig i föreningens arbete eller är du boende i någon av våra medlemsbyar och önskar representera fiskefrågor för din by så är du välkommen att kontakta oss. Våra medlemsbyar inom Bureälvens nedre fiskevårdsområde är:

Tjärn-Mjövattnet, Mjövattnet, Hjoggböle, Gamla Falmark, Långviken, Sjöbotten, Östra Falmark, Vikdal-Falmarksforsen, Bodan, Vikfors-Yttervik samt Bureå.


Obs! Valberedningen föreslår representanter till styrelsen, är du intresserad eller har förslag på personer som vill vara delaktiga i föreningens arbete så kan förslag skickas till johannes@burealven.se